вівторок, 7 червня 2016 р.

У прем’єр-лізі – два представники Ходорівщини


3 квітня стартувала першість у найвищому ешелоні обласного футболу - прем’єр-лізі. З-поміж 12 команд-учасниць, як і торік, дві команди з Ходорівщини: «Бори» (Бориничі) й «Острів» (Чорний Острів).
На сьогодні зіграно 7 турів. Здобутки наших команд різні. Футболісти Чорного Острова стартували з двох нічиїх: у Торчиновичах (1:1, гол – О.Потопляк), вдома - з Мостиськами (2:2, О.Жолква, А.Бурбан). Після цього три поразки: у Демні (2:5) (І.Молоков, О.Цвик), вдома - від львівської «Погоні» (0:3), у Соснівці (1:6, В.Павлюк). В останньому турі – бойова нічия у Гійчому (3:3, Ю.Кутний - 2, О.Білевич).
Торішній бронзовий призер «Бори» (Бориничі) розпочали змагання з виїзної перемоги у Новояворівську (1:0, С.Зубар). У другому турі несподівана «осічка» вдома від Торчинович (1:2, Я.Волошин), після цього – три перемоги: у Мостиськах (2:0, Р.Михайльчук і Я.Волошин), вдома - над Демнею (1:0, О.Підлісецький), у Львові - над «Погонню» (1:0, С.Зубар). Матч 6 туру Бориничі – Соснівка перенесено.
29 травня у Чорному Острові відбувся «матч сезону»: «Острів» Чорний Острів – «Бори» Бориничі, який завершився перемогою гостей 3:1 (А.Бурбан – В.Вербний(пенальті), А.Цюпка, С.Зубар). У юнаків – перемога гостей з рахунком 3:1.
Після 7 турів в активі дорослого складу «Борів» 15 очок – вони йдуть третіми. Попереду Винники (17), Соснівка (16), дещо позаду Торчиновичі (15), Демні і Самбір – по 12 очок. У юнаків «Борів» - 3 очки вони на 11 місці.
«Острів» на сьогодні десятий серед 12 команд (3 очки). Юнаки «Острова» здобутків поки що не мають і посідають останнє місце турнірної таблиці.
І.Маркевич

Немає коментарів:

Дописати коментар