пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Вип.12 Скільки знаєш мов - стільки разів ти людина


Нещодавно пролунав останній дзвінок, який відкрив для школярів ворота у тепле безтурботне літо. Хтось відразу помчав на довгоочікуваний відпочинок, інші лише збираються і вибудовують плани. Ходорівська ЗОШ I-III ст. №1 вже через тиждень знову наповнилась веселим дитячим сміхом. Зібрав усіх шкільний англомовний табір, який функціонував тут упродовж тижня.
Шкільна кафедра учителів іноземної мови радо підтримала ініціативу Міністерства освіти і науки України із втілення даного проекту, тим самим зробила свій власний внесок у відзначення Року англійської мови в Україні.
Безперечно, це була прекрасна нагода мотивувати молоде покоління до вивчення англійської мови і подарувати дітям можливість удосконалити уже набуті впродовж навчального року знання. Найдивовижнішим було те, як чисельно і швидко сформувались три вікові групи табору. Це ще раз підтверджує: сучасна молодь чітко усвідомлює, що оволодіння англійською мовою – не просто хобі, а радше необхідність, яку диктує нам усім сьогодення.
Із допомогою своїх наставників - В.Д.Турчин, М.І.Червоної, М.Б.Поліщук, С.Я.Бардигули, Я.В.Медвідь та Г.В.Жирій, учні поринули у цікаву мандрівку англомовним світом, черпаючи цікаву інформацію та поповнюючи свій багаж знань. Змістовні заняття поєднували у собі англійські пісні та поезію, мультиплікаційні та документальні фільми в оригіналі, захоплюючі рухливі ігри та цікаві інтерактивні вправи із новою лексикою, екскурсії та проектні роботи, невимушене спілкування іноземною мовою. Групові тематичні заняття Зоопарк(3-5кл.), Здоровий спосіб життя. Вітаміни і мінерали(6-7кл.), Талановита молодь Великобританії та України(8-9кл.) проводились здебільшого на свіжому повітрі. У символічному флешмобі в останній день табору школярі продемонстрували свої незабутні враження від проведеного разом часу та пережитих емоцій.
Хочеться зазначити, що знання англійської мови завжди вважалося ознакою високої культури й освіченості. Не випадково кажуть: “Скільки знаєш мов - стільки разів ти людина”.
Вивчайте англійську мову! Це – ключ до вашого успішного майбуття, тим паче на шляху євроінтеграції України, адже ми – європейці.


Бардигула С.Я.
заступник директора
Ходорівської ЗОШ I-IIIст.№1

Немає коментарів:

Дописати коментар