пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Вип.12 Рішення міськвиконкому (10.06.2016)


10 червня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, на якому розглядались заяви, звернення громадян, установ, організацій і були прийняті рішення:
* Затвердити перелік комунальних послуг, що надає ДП «Водоканал» для населення, організацій та підприємств Ходорівської об’єднаної територіальної громади:
1. Погодження схеми встановлення приладів обліку (опломбування лічильників та водопровідної арматури).
2. Включення та відключення абонентів до водопровідної мережі.
3. Розробка та видача технічних умов на водопостачання та водовідведення.
4. Вивезення рідких нечистот (асенізаційною машиною).
5. Послуги екскаватора.
6. Монтаж та демонтаж водомірного приладу.
7. Врізка в діючі мережі водопостачання та водовідведення.
* Передати у власність Багану В.Р. квартиру № 34 державного житлового фонду на вул.16Липня,1Г у м.Ходорові.
* Присвоїти адресу:
- квартирі - квартира №34 вул.16 Липня,1Г, м.Ходорів (Баган В.Р.);
- гаражу – гараж № 90, вул.Волошина,30, м.Ходорів (Корда І.А.);
- житловому будинку – будинок №1а, вул.Богуна, м.Ходорів (Харишин З.І.).
* Рекомендувати керівництву ТзОВ «Темп» звернутися до підрядних організацій, що виконують роботи з благоустрою міста щодо пропозиції використання бетонних матеріалів власного виробництва для виконання будівельних робіт у місті Ходорові.
* Дати дозвіл на тимчасове зберігання ТПВ, що будуть завезені протягом 2 тижнів з м.Львова, на майданчику для тимчасового накопичення твердих побутових відходів в м. Ходорові з розрахунку 20 м.куб. в день. Перевізнику укласти угоду з КП “Ходорiвське УКГ” на зберігання ТПВ. Зобов’язати перевізника до 01.01.2017 року вивезти завезені ТВП на майданчик для тимчасового накопичення ТВП в м.Ходорові в повному об’ємі.
Доручити КП “Ходорiвське УКГ” забезпечити: облік і контроль прийому та розміщення ТПВ, що будуть завозитися з м.Львова; необхідні умови для належного тимчасового зберігання ТПВ (утримання під’їзних шляхів, технічної рекультивації попередніх захоронень); пожежної безпеки на майданчику для тимчасового накопичення ТВП в м. Ходорові, вжиття оперативних діq при загорянні побутового сміття.
З метою організації належного поводження з ТПВ на майданчику для тимчасового накопичення ТВП в м.Ходорові звернутися до Львівської ОДА та Львівської ОР із запитом на фінансування у 2016-2017рр. витрат на будівництво майданчика для тимчасового накопичення ТВП в м. Ходорові та придбання сміттєвоза.
А.Батирняк, заступник міського голови

Немає коментарів:

Дописати коментар