середу, 8 червня 2016 р.

Знову орудують вандали…


Якби рівень культури ходорівчан зростав хоч би у математичній прогресії відповідно до кількості публікацій про кричущі випадки проявів неповаги до рідного міста, то Ходорів був би зразковим європейським містом. На жаль, ні друковане слово, ні звернення через електронні ЗМІ не змінюють картину безкультур’я містян.
Новий випадок – приклад хамства не тільки стосовно до рідного міста, але й, вочевидь - до людей, які проживають у ньому. Минулого тижня невідомі особи з метою наживи умисно викрали з каналізаційних люків у районі вул. Стрийської-Шептицького-Стрілецької 310 метрів кабелю, тим самим позбавили 250 абонентів у нашому місті телефонного зв’язку та Інтернету. Такий «подарунок» отримали ходорівчани від вандалів напередодні Дня Героя.
На цьому злочинці не зупинилися. У ніч з 25 на 26 травня і з 28 на 29 травня вандали намагались викрасти кабель у районі вулиці Львівської (біля м’ясокомбінату) та вулиці Б.Хмельницького.
Дивлячись на таку людську байдужість чи й бездуховність, неповагу до праці інших, відверте зневажливе ставлення до оточуючих, просто опускаються руки та постає логічне питання: чи варто тепер піклуватись про добробут, створення затишку та комфорту у місті, якщо самі містяни відверто цього не бажають?!
Безглуздість і цинізм вчинку вражає. Виникає закономірне питання: яким чином подібні речі можливі у сучасному місті, яке має славну багатовікову історію та традиції?! Гірко усвідомлювати, що у місті є несвідомі громадяни, які не цінують майно громади.
Матеріали у цій справі вже передані в правоохоронні органи. Надіємось, що злочинці понесуть заслужене покарання
Звертаємось до мешканців Ходорова, які могли стати випадковими свідками цього злочину або можуть надати відповідну достовірну інформацію з проханням повідомити про це керівництво відділу поліції або міську раду. У подальшому просимо повідомляти про підозрілих осіб чи транспортні засоби які знаходяться у нашому місті.
Адміністрація міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар