середу, 8 червня 2016 р.

Сесія Ходорівської міської ради (21.04.2016 І сесія VIII скликання)


21 квітня 2016 року відбулось перше пленарне засідання І сесії VIII скликання Ходорівської міської ради, на якому були прийняті рішення:
  • Визнати підсумки виборів, повноваження депутатів Ходорівської міської ради VIII скликання.
  • Визнати підсумки виборів та визнання повноважень Ходорівського міського голови Коцовського О.Т.
  • Обрати секретарем Ходорівської міської ради Гавінську М.Д.
  • Затвердити на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади - Батирняк А.П. Затвердити на посаді заступника міського голови з питань інвестиційної діяльності, розвитку територій, надання адміністративних послуг, законності, інформаційної політики - Костур Я.М.
  • Затвердити на посаді керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Абрамів Л.С.
  • До обрання на перших виборах старост на території юрисдикції Ходорівської міської ради, обов’язки старости покласти на посадових осіб, які здійснювали повноваження сільського голови до об’єднання територіальних громад.
Гурдя О.М. - на території сіл: Бортники, Букавина, Молотів, Демидів;
Зошій Р.В. - на території сіл: Вибранівка, Березина, Борусів, Бринці Загірні, Бринці Церковні, Чижичі;
Добуш Ю.С. - на території сіл: Вербиця, Вовчатичі, Садки, Сугрів;
Краївська Г.П. - на території сіл: Загірочко, Добрівляни;
Сохан М.М. - на території сіл: Молодинче, Новосільці, Підліски, Черемхів;
Сомик Р.Г. - на території сіл: Піддністряни, Кам’яне, Рудківці;
Бурбела О.М. - на території сіл: Грусятичі, Ліщин;
Пивовар О.М. - на території сіл: Жирова, Бородчиці, Городище, Заліски;
Грицило С.С. - на території сіл: Отиневичі, Городищенське, Дуліби;
Соколик З.В. - на території сіл: Дев’ятники, Калинівка, Прибілля, Юшківці;
Дребот М.С. - на території сіл: Чорний Острів, Бориничі, Голдовичі, Дроховичі, Лучани.
  • Створити та затвердити персональний склад виконавчого комітету Ходорівської міської ради VІІІ скликання.
  • Створити шість постійних депутатських комісій Ходорівської міської ради VІІІ скликання:
- з питань бюджету та фінансової політики;
- з питань медицини, освіти, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики та спорту;
- з питань регулювання земельних відносин, екології, архітектури та адміністративно-територіального устрою;
- з питань господарського комплексу, комунальної власності, транспорту, зв’язку, сільських територій та АПК;
- з питань інвестиційної і регуляторної політики, розвитку підприємництва та зайнятості населення;
- з питань роботи ради, законності, інформаційної політики та боротьби з корупцією.
Створити три комісії при виконавчому комітеті Ходорівської міської ради VІІІ скликання:
- адміністративна комісія;
- житлово-побутова комісія;
- комісія у справах дітей.
* Підтримати депутатський запит Т.Кашинського до депутатів Львівської обласної ради щодо не надання погодження на продаж об`єкту спільної власності територіальних громад Львівської області, що розташований за адресою м.Ходорів вул.М.Грушевського, 1 та про передачу даного об`єкту в комунальну власність Ходорівської міської ради.
5 травня 2016 року відбулось друге пленарне засідання І сесії VIII скликання Ходорівської міської ради, на якому були прийняті рішення:
  • Затвердити персональний склад депутатських комісій Ходорівської міської ради VIIІ скликання.
  • Взяти за основу Регламент роботи Ходорівської міської ради VII скликання (рішення від 08.12.2015р. №17). Проект регламенту роботи Ходорівської міської ради VIIІ скликання розглянути на засіданнях постійних депутатських комісій з подальшим затвердженням на сесії Ходорівської міської ради.
  • Визначити порядок виконання бюджетів міської та сільських рад до кінця бюджетного періоду 2016р.:
Головним розпорядником коштів бюджету Ходорівської міської ради є Ходорівський міський голова Коцовський О.Т.
Головним розпорядником коштів бюджету Бортниківської, Вербицької, Вибранівської, Грусятицької, Дев’ятниківської, Жирівської, Загірочківської, Молодинчецької, Отиневицької, Піддністрянської, Чорноострівської сільських рад до завершення бюджетного періоду 2016 року є Ходорівський міський голова Коцовський О.Т.
Платіжні доручення на проведення видатків бюджетів Ходорівської міської ради та Бортниківської, Вербицької, Вибранівської, Грусятицької, Дев’ятниківської, Жирівської, Загірочківської, Молодинчецької, Отиневицької, Піддністрянської, Чорноострівської сільських рад до завершення бюджетного періоду 2016 року готують головні бухгалтери відповідних рад.
  • Закріпити за виборчими округами депутатів Ходорівської міської ради VIIІ скликання, обраних у багатомандатному виборчому окрузі згідно додатку.
  • Внести зміни у п.2 рішення ХL сесії VI скликання Ходорівської міської ради № 4006 від 11.08.2015р. «Про затвердження детального плану території, визначення планувальних обмежень та параметрів забудови реконструкції існуючих будівель СФГ, розміщення земельних ділянок під ведення особистого селянського господарства і будівництва житлового будинку на вул.Богуна,2 в м.Ходорові, Жидачівського району Львівської області» і викласти у такій редакції: «Дати дозвіл селянському (фермерському) господарству Оленського А.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 1,1756га, для обслуговування нежитлових приміщень (ведення підприємницької діяльності)».
Доповнити рішення ХL сесії VI скликання Ходорівської міської ради №4006 від 11.08.2015р. «Про затвердження детального плану території, визначення планувальних обмежень та параметрів забудови реконструкції існуючих будівель СФГ, розміщення земельних ділянок під ведення особистого селянського господарства і будівництва житлового будинку на вул. Богуна,2 в м.Ходорові, Жидачівського району Львівської області» пунктами:
2.1. «Дати дозвіл Оленському А.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну власність орієнтовною площею 0,1170га., для ведення селянського господарства».
2.2. «Дати дозвіл Оленському А.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну власність орієнтовною площею 0,10га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із зміною цільового призначення сільськогосподарських земель в землі житлової і громадської забудови».
Затвердити протокол №1 від 29.04.2016р. засідання комісії з відбору виконавця послуг робіт з оцінки земель на конкурсних засадах Ходорівської міської ради:
Визнати переможцем конкурсу виконавця робіт з оцінки земель:
- для обслуговування адміністративного корпусу, станції техобслуговування автомобілів та деревообробного цеху, площа земельної ділянки в м.Ходорові на вул. Стрілецькій, 3а, 3в, 5 - ТОВ «Експерт ІН»;
- для обслуговування складу твердих паливних матеріалів в м.Ходорові на вул. Стрілецькій, 1, - ПП «Центр ринкових досліджень».
* Звернутися до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, депутатських фракцій Верховної Ради (фракція ПП "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА", фракція ПП "ВО "Батьківщина", фракція Радикальної партії Олега Ляшка), депутатської групи «Львівщина», народного депутата А.Кота щодо надання Ходорівській міській раді субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури обєднаної територіальної громади.
Внести зміни до показників Вибранівського сільського бюджету, затвердженого рішенням Вибранівської сільської ради від 24.12.2015р. №11 «Про сільський бюджет Вибранівської сільської ради на 2016 рік»:
Збільшити загальний обсяг видатків сільського бюджету на 2016р. на 161 тис. 456 грн. та внести відповідні зміни до показників районного бюджету за функціональною відомчою структурами бюджету. Дефіцит загального фонду Вибранівського сільського бюджету на 2016р. у сумі 161 тис. 456 грн. за рахунок зміни залишків Вибранівського сільського бюджету на початок року в сумі 161 тис. 456 грн.
Внести зміни до переліку програм, фінансування яких в 2016р. здійснюється з Вибранівського сільського бюджету.
Затвердити розподіл міжбюджетних трансфертів між Вибранівським сільським бюджетом та іншими бюджетами на 2016 р. на суму 25000,00 тис грн.
  • Внести зміни до показників Бортниківського сільського бюджету, затверджених рішенням Бортниківської сільської ради від 22.12.2015р. №16 «Про сільський бюджет на 2016р.»:
Збільшити загальний обсяг видатків Бортниківського сільського бюджету на 2016р. на суму 35740,00 грн., в тому числі по загальному фонду - на суму 35740,00 грн. та внести зміни до показників Бортниківського сільського бюджету за функціональною та відомчою структурами бюджету. Збільшити дефіцит загального фонду Бортиківського сільського бюджету на 2016р. в сумі в сумі 35740 ,00 грн. за рахунок зміни залишку Бортниківського сільського бюджету (додаток №3).
  • Внести зміни до показників Молодинчецького сільського бюджету, затверджених рішенням Молодинчецької сільської ради від 25.12.2015р. «Про бюджет Молодинчецької сільської ради на 2016р.»:
Збільшити загальний обсяг видатків Молодинчецького сільського бюджету на 2016р. на суму 2 600,00 грн, в тому числі по загальному фонду на суму 2 600,00 грн. та внести зміни до показників Молодинчецького сільського бюджету за функціональною та відомчою структурами бюджету.
Збільшити дефіцит загального фонду Молодинчецького сільського бюджету на 2016р. в сумі 2 600,00 грн. за рахунок зміни залишку Молодинчецького сільського бюджету.
  • Внести зміни до показників Отиневицького сільського бюджету на 2016р., затверджених рішенням сесії Отиневицької сільської ради від 25 грудня 2015р. № 15 «Про бюджет Отиневицької сільської ради на 2016р.»:
Збільшити загальний обсяг видатків сільського бюджету на 2016р. на суму 22600 грн, в т.ч. видатки загального фонду на 22600 грн, за функціональною, відомчою структурами бюджету. Збільшити дефіцит загального фонду сільського бюджету на 2016р. в сумі 22600 грн. за рахунок зміни залишків сільського бюджету на початок 2016 р.
  • Затвердити на посаді заступника міського голови з питань медицини, освіти, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики та спорту – Мельник О.В.
У різному депутати заслухали інформацію про:
- скерування до Львівської обласної ради щодо передачі приміщення в м.Ходорів на вул.Грушевського, 1 в комунальну власність Ходорівської міської ради;
- створення депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Ходорівській міській раді;
- ремонт дороги у с.Жирова;
- звернення керівництва Львівської залізниці щодо перегляду ставок земельного податку.
М.Гавінська, секретар ради

Немає коментарів:

Дописати коментар