вівторок, 7 червня 2016 р.

Шахи


На змагання, присвячені Дню Матері, з'їхалось більше 60 досвідчені юних шахістів з Рогатинського та нашого районів, серед яких були багаторазові чемпіони та призери Львівської та Івано-Франківської областей, учасники першості України. Змагання проходили в актовому залі Ходорівської ЗОШ 1-111ст. №1. Слід відзначити команду учнів з Грусятич – єдину команду з Ходорівської громади, яка відгукнулась на запрошення організаторів, продемонструвала змістовну гру.
Самі змагання проводились за коловою системою в окремих турнірах різних вікових груп. Переможцями турнірів стали: Р.Сотніков, Д.Чорненький, В.Терлак, М.Харів, А.Бабій(усі з Ходорова), В.Савка, Д.Олексин з Рогатина, П.Купець, А.Пеняк з Жидачева та І.Бублик з Гніздичева.
Другі місця здобули: М.Деркач, Д.Герман, Р.Іллюк, М.Юревич з Ходорова. О.Крисько, А.Олексин з Рогатина, Р.Тиндюк, В.Пиріг з Гніздичева, третіми були: Р.Симоненко, Б.Терлак, В.Сотнікова, М.Морохівська з Ходорова, В.Павлик, Р.Антошків, Н.Теребушко з Рогатина, Б.Купець з Жидачева, І.Іванків з Гніздичева. Переможці та призери усіх турнірів нагороджені грамотами та медалями. За різноманітні досягнення нагороди отримали: М.Паздерська, Р.Візний, В.Верес з Грусятич, А.Білоус з Рогатина, Д.Лесів, М.Качанівський, А.Онім, М.Іванів, А.Лисовець з Ходорова.
Змагання проходили за сприяння міського голови О.Коцовського.
О.Гулей

Немає коментарів:

Дописати коментар