вівторок, 5 липня 2016 р.

Випуск 13. Після першого кола – восьмі

Два заключні поєдинки першого кола провів у групі «Б» першої ліги першості області ФК «Ходорів» і зазнав двох поразок. 19 червня, приймаючи ФСК «Яворів», господарі першими відкрили рахунок (Василь Коцовський, 18 хв). Однак ще до перерви гості його зрівняли (33хв), а за 13 хв до кінця зустрічі (77хв) забили вирішальний гол – поразка ходорівчан (1:2). 26 червня на полі одного з лідерів у Золочеві ходорівська команда під завісу першого тайму (38хв) пропустила гол, який відквитати не зуміла (0:1).
За підсумками першого кола дорослий склад ФК «Ходорова» фінішував восьмим серед 10 команд, про що свідчить турнірна таблиця:
У першій лізі першості області чітко виражене тріо лідерів, яке швидше за все і боротиметься за звання переможця. Щодо ФК «Ходорів», то його виступ варто оцінювати реалістично. Повернувшись після річної перерви на обласну арену, футбольному колективу важко було прилаштуватись до нових, більш високих вимог. Тим не менше, у першому колі футболісти ходорівської команди виступили цілком гідно й у другому колі мають всі шанси покращити результат.
Юнаки ФК «Ходорова» у двох заключних поєдинках здобули 2 перемоги – вдома (3:1), у Золочеві (2:1). Це дозволило ходорівській юнацькій дружині піднятися на п’яту позицію: у 9 зустрічах – 3 перемоги, 4 нічиї, 2 поразки, різниця м’ячів 9:6, 13 очок. Вище у турнірній таблиці розташувались юнацькі колективи Черлян (23), Верхньої Білки (19), Підмонастиря (16), Нового Роздолу (14), нижче – Золочів (12), Яворів, Угерсько, Городок (по 10), Великі Глібовичі (1 очко).
Дана стаття підготована за сприяння інспектора першості Львівщини з футболу Г.Бурмістрова (м.Жидачів).
І.Маркевич

Немає коментарів:

Дописати коментар